Een eigen werkplek maak je gewoon zelf

Thuiswerken wordt steeds populairder. Je staat veel minder in de file, je hebt niet meer te maken met overvolle treinen en gemiste aansluitingen in het openbaar vervoer. En je kunt lekker je eigen dag indelen. Allemaal voordelen. Maar nadelen zijn er ook. Want je bent thuis en kunt dus tussendoor best even een wasje draaien en ophangen, de badkamer soppen of een bakkie koffie doen met de buurvrouw. Het is dus zaak ervoor te zorgen dat je een echte werkplek maakt. Een plek waar je verder niet gestoord wordt door alle dagelijkse zaken. Hillhouttuinhout.nl kan je hier heel goed mee helpen.

Zet een tuinhuisje in je tuin

En maak dat je werkplek. Door een versterker aan je WiFi te hangen heb je prima bereik en kun je lekker zitten werken. Ook gewoon in The Cloud. De investering heb je dan in een mum van tijd weer terugverdiend. Als je het slim aanpakt, dan heb je natuurlijk ook elektriciteit en stromend water in je tuinhuisje. Je hoeft dan niet naar huis om je laptop op te laden of koffie of thee te zetten. Alleen voor een toiletbezoek stap je dan even je huis binnen. En dan snel weer terug naar je eigen, fijne werkplek.
Hillhouttuinhout.nl

Maak met een houten schot een extra kamer

Ik heb de luxe dat ik een kamer “over” heb. Hier heb ik heel fijn mijn kantoor gemaakt. Maar niet iedereen heeft deze luxe omstandigheden. Je kunt er dan voor kiezen om een houten schot te plaatsen in de grootste kamer en deze op die manier te in tweeën te delen. Zo heb je echt een eigen plekje waar je kunt werken. Je zit dan niet tussen de andere gezinsleden en je kunt met ze afspreken dat het jouw plek is. En dat je, als je daar zit, niet gestoord mag worden.

Het maakt niet uit waar je werkt, als je maar écht kunt werken

Een vriend van mij zit het liefst aan de keukentafel te werken. Gewoon in het hart van het huis. Hij heeft de drukte van zijn gezin juist nodig om productief te kunnen zijn. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Bij mij is het van belang dat ik niet gestoord wordt voor alle kleine dingen. Maar de radio moet wel aan, anders is het me echt te stil. Zo zie je maar, iedereen heeft andere voorkeuren. Zorg dat je de werkwijze vindt die echt bij jou past.

Meer van deze autheur

Gerelateerde berichten

Laatste berichten

Bereid je eerst volgende klus goed voor!

Heb je aankomende tijd verschillende klussen? Dan is het slim om je hier goed op voor te bereiden. Je kan je op allerlei verschillende...

Car sharing Amsterdam is een fijne oplossing

Wanneer je in Amsterdam woont, dan is de kans vrij groot dat je geen eigen auto voor de deur hebt staan. De parkeerkosten zijn...

Is jouw tuin al klaar voor de zomer?

Voor je het weet is het weer zomer, dat betekent ook dat je weer veel de tuin in kan. Dan wil je natuurlijk wel...