GameCube, net als vroeger

Nu er niks te doen is buiten de deur kijk ik opnieuw naar wat je binnen kan doen. Ik besef me maar al te snel dat ik Netflix compleet heb uitgespeeld. Na het kijken van de Queen’s Gambit was er niks meer om te kijken. Vegeteren op de bank met shows waar ik maar half interesse in heb was niet waar ik op hoopte. Ook de meeste boeken die ik in de kast hebt staan zijn al doorgelezen. Wat te doen?

Een tip van een vriend

Ik poneerde deze vraag ook aan een vriend. Wat deed hij in de tussentijd? Hij beleefde veel plezier aan zijn Switch. Ik ging kijken naar wat er voor opties online waren. Ik besefte me maar al te snel dat een Switch met spellen toch buiten budget lag. Tegelijkertijd was ik in een goede Nintendo bui. Ik had al zoveel gehoord en gezien over Breath of the Wild dat ik ervan overtuigd was dat dit mijn vrije tijd goed zou kunnen opvullen. Ik bedankte hem vriendelijk voor zijn advies. Nadat hij over mijn budget hoorde gaf hij een interessante invalshoek. “Waarom koop je niet een Wii of GameCube?”. Daarin had hij een goed punt. Een GameCube kopen met een GameCube controller kan ideaal zijn.

Een alternatief

Ik besefte me al snel dat er een fantastische vervanging is voor Breath of the Wild: Wind Waker. De stijl sprak me altijd aan. Als ik bij mijn vriend Smash speelde vond ik Toon Link altijd een frisse look hebben. Zeker de stijl van de explosies van zijn bommen deed me denken aan een mix van oude Japanse kunst en cell shading animatie. Ik won wat advies bij hem in als Nintendo fan wat de juiste spellen zijn om mijn tijd te vullen. Uiteindelijk kreeg ik naast Wind Waker nog twee goede opties: Super Mario Sunshine en Paper Mario. Niet verrassend dat de Mario spellen de tand des tijds het beste doorstaan hebben. Na de order was het wachten tot het binnenkwam. Na een paar dagen van lusteloos shows kijken was mijn pakket eindelijk binnen. Na wat installatiewerk kon ik starten. Al snel begon ik te ervaren waarom dit spel zo hoog aangeschreven stond. Na wat initiële verkenning zat ik al snel op mijn bootje. Het idee dat je zoveel vrijheid had in een spel uit 2003 is onvoorstelbaar. Als iemand die vroeger in een optimistje heeft gezeten was het duidelijk: hier gaan veel uren in zitten. Perfect!

Laatste berichten

Hoe kies je een elektrische fiets?

De elektrische fiets, ook wel een e-bike genoemd, is een fiets waaraan een kleine motor is toegevoegd om het trappen veel gemakkelijker te maken....

Verzeker jouw waardevolle bezittingen nu tegen schade

Iedereen heeft wel belangrijke spullen in de woning staan. Het is dan ook verstandig om jouw spullen op de juiste manier te beschermen. Helaas...

Alles wat jij moet weten over SAP Business One

Ben je aan het kijken naar een programma waarmee je de bedrijfsactiviteiten beter kunt organiseren? Dan moet je ervoor zorgen dat je een programma...

Gerelateerde berichten