glasvezel internet

Mis niets van de Oscars met glasvezel internet

Posted on

Iedere filmliefhebber weet dat in februari de belangrijkste filmprijzen worden uitgereikt tijdens de Oscars. Gedurende het jaar hoor je bij iedere film die goed wordt beoordeeld door de recensenten het woord “Oscars” vallen, dus heel Hollywood staat eind februari op de rode loper te paraderen. Ieder jaar is het weer spannend wie er met de belangrijkste prijzen vandoor zal gaan, dus je wilt vast niets van dit spektakel missen. Met glasvezel internet kan je alles volgen en terugkijken, dus ondanks het tijdverschil hoef je niets te missen.

Wie draagt wat op de rode loper

Het draait tijdens de uitreiking van de Oscars uiteraard om de vraag “wie gaat er met een Oscar naar huis?”, maar bijna net zo belangrijk is de opkomst van de grote sterren op de rode loper. Journalisten verdringen zich voor het beste plekje met hun camera en via glasvezel internet kan je alles live volgen. Met name de dames maken regelmatig een zogenaamd “modestatement” op de rode loper. Er is altijd wel een celebrity die het meest gewaagd of elegant op de uitreiking verschijnt en waar het meest over gesproken wordt. Met glasvezel internet kan je via verschillende websites alle outfits en interviews op de rode loper volgen.

Met glasvezel internet de uitreiking volgen

Het is jammer dat er zo een groot tijdverschil bestaat tussen Nederland en Los Angeles. Alleen de allergrootste filmfans zullen hun wekker zetten, zodat ze live via glasvezel internet de volledige uitzending kunnen volgen. De meeste mensen zullen ervoor kiezen om op een later moment de hele ceremonie, of alleen de hoogtepunten, te bekijken. In dat geval zit je met glasvezel internet ook goed, want hiermee kan je razendsnel alle filmpjes, interviews en andere hoogtepunten via diverse websites terugkijken.

Online films streamen

Nadat de belangrijkste filmprijzen zijn uitgedeeld zal je waarschijnlijk zin hebben om een écht goede film te kijken. Met glasvezel internet kan je ongestoord films streamen. Misschien ben je benieuwd naar de film die de Oscar voor “beste film” heeft ontvangen, of ben je fan van een acteur die in een goede film zit. Met glasvezel internet kan je genieten van een heerlijke filmavond. Haal dus genoeg popcorn in huis, schenk iets te drinken en in geniet van de beste films die je via glasvezel internet kan streamen. Voor een relaxte avond met een goede film hoef je tegenwoordig dus echt de deur niet meer uit.

Geef een reactie