Brita waterfilters om het meeste uit jouw water te halen

In Nederland kunnen we gewoon uit de kraan drinken. Om voldoende gehydrateerd te blijven, wordt 1,5 tot 2 liter water drinken per dag geadviseerd. Hierdoor krijgen we voldoende mineralen binnen en worden afvalstoffen afgevoerd. Wil je echter het meeste halen uit jouw water? Dan zijn Brita waterfilters een onmisbare toevoeging aan jouw keukenaccessoires. Deze filters zorgen dat resten van chemicaliën, zoals metalen en chloor uit het water gefilterd worden. Deze vervuilende stoffen zijn namelijk na waterzuivering nog steeds in kleine aantallen detecteerbaar in ons drinkwater. Oude leidingen kunnen namelijk voor verhoogde waardes van lood of koper zorgen. Met een waterfilter loop je zelf geen risico om vervuild drinkwater te drinken. Zo ben je altijd verzekerd van lekker en schoon water. 

Hoe werken Brita waterfilters? 

Brita waterfilters zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Waterkannen met Brita filterpatronen worden gebruikt om jouw drinkwater snel en eenvoudig te zuiveren. Het kraanwater laat je simpelweg door het filter lopen, waardoor de schadelijke stoffen verwijdert worden. Voor optimale werking verwissel je het filter iedere maand. De filters worden in voordelige pakketten verkocht, zodat je  direct een tijd vooruit kunt. Zo schaf je bijvoorbeeld een pakket met 6 filters aan voor maar €23,75. Voor deze prijs geniet je dus van 6 maanden zuiver en helder drinkwater!

Ga voor extra met Brita Maxtra+

De laatste innovatie voor waterfilters is de Brita Maxta+. Met een 30% groter filteroppervlak is dit filter nog krachtiger dan de Brita Maxta. Dit betekent dat de filtering nog effectiever is, waardoor je nog meer kunt genieten van warme of koude dranken. Zo heb je met dit waterfilter maar liefst 25% beter smakend water. Ook deze Brita waterfilters zijn in pakketten te verkrijgen zodat je geniet van scherpe prijzen.

Verlengt de levensduur van jouw apparaten

Kalkaanslag zorgt ervoor dat leidingen en buisjes in jouw apparaten verstopt raken. Dit zorgt voor slijtage en verstopping. Met Brita waterfilters wordt jouw apparaat niet meer aangetast door kalk en schadelijke stoffen, waardoor de levensduur verlengd wordt. Zo blijft jouw waterkoker langer in goede staat en hoef je deze ook minder vaak te reinigen. Bovendien wordt de smaak van jouw kopje thee of koffie ook beter, zodat de natuurlijke geur en smaak beter tot zijn recht komen. 

Voordelen van een waterfilter voor je gezondheid

Wij bestaan voor ongeveer 60% uit water. Aangezien we ook veel vocht verliezen, is het belangrijk om dit op peil te houden. Met de Brita waterfilters wordt het water meer basisch gemaakt, waardoor dit helpt om het lichaam te ontzuren. Dit zorgt er ook voor dat het water zachter van smaak is. Doordat het water beter proeft, ben je ook sneller geneigd meer water te drinken. Op deze manier helpen waterfilters ook om meer te genieten van het drinkwater, en tegelijkertijd bij te dragen aan een gezonde levensstijl.

Laatste berichten

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Een aansprakelijkheidsverzekering zzp is een belangrijke verzekering

Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) ben je verantwoordelijk voor alles wat er binnen je bedrijf gebeurt. Dit houdt in dat je ook aansprakelijk bent...

Gerelateerde berichten