Zo val je op met jouw beursstand!

Heb jij een bedrijf en ben je van plan om binnenkort naar een evenement/beurs te gaan om jouw bedrijf te laten zien aan het publiek of andere bedrijven. Dan is het hebben van een mooie verzorgde stand essentieel om jouw bedrijf goed te representeren. Wanneer je niet goed voorbereid bent met een goede stand, sta je eigenlijk al niet sterk in je schoenen. Het hebben van koffie of thee met lekkere hapjes erbij is al een voorbereiding wat je moet hebben. Als een klant bij jou komt begin je namelijk vaak met: ‘’Wilt u wat te drinken?’’. Daarnaast is het hebben van een creatieve stand mooi voor jouw bedrijf en waar je trots op kunt zijn. Door de Corona crisis zijn veel beurzen afgelast, maar voorbereiden op de toekomst kan geen kwaad. In deze blog worden enkele tips gegeven welke dingen belangrijk zijn om een stand perfect te maken. Ontdek het in deze blog!

Zorg voor drinken en eten

Zoals hierboven al is benoemd is het hebben van een koffie of thee met wat lekkers ernaast zoals een koekje vaak al heel belangrijk. Wanneer je echt wilt opvallen is het inhuren van een eigen barista of catering bedrijf een goed idee. Er is namelijk geen beter lokmiddel dan verse koffie met iets lekkers erbij.

Goodies

Mensen in Nederland houden van gratis spullen. Wij Nederlands vinden alles wat gratis is interessant. Het uitdelen van goodies bij jouw stand kan een middel zijn om klanten te lokken. Het hebben van een klein tasje met kleine goodies, zoals een sleutelhanger, stickers en nog veel meer kan heel leuk zijn. Vaak kan een kleine investering best wat opleveren. Bovendien zullen veel mensen met de tas rondlopen op de beurs waardoor het aandacht trekt.

Gebruik een tablet

Het gebruik van een tablet zie bijna bij elke stand. Het hebben van een tablet maakt je heel vrij in het laten zien van jouw product of dienst waar je maar wilt. Je zit niet vast aan een laptop of computer.

Videowall of ledwall

Als laatste is een videowall huren of een ledwall huren een heel goed idee. Hiermee haal je zeker weten klanten naar je stand doordat je heel erg opvalt. Op zo een beeldscherm kun je jouw product of dienst visueel mooi laten zien. Mensen kunnen op afstand jouw product of dienst bewonderen en wellicht een aankoop doen. Het hebben van dit bij je stand maakt je ook heel uniek en het publiek zal je bedrijf erg bewonderen. Voor het huren van een videowall of ledwall is All Rent een aanrader. Goede service en een ruim aanbod in verschillende formaten.

Laatste berichten

Ontdek hoe je speciale tekens op je toetsenbord vindt

Stel je voor: je bent een verslag aan het typen en hebt een speciaal teken nodig dat nergens op je toetsenbord te vinden is....

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Gerelateerde berichten