Waarom is Propellor een goede keuze voor webshop software

Als je plannen hebt om een webshop te maken voor de zakelijke markt dan heb je verschillende keuzes. Een optie is om te kiezen voor webshop software. Een bekende speler op de markt is Propellor. Dit is een compleet software e-commerce platform wat zeer geschikt is voor een b2b webshop. In dit artikel leggen we uit wat Propellor aanbiedt.

Wat is belangrijk voor een zakelijke webshop

Het is zeer belangrijk als je een webshop hebt die op de zakelijke markt gericht is dat deze beschikt over specifieke functionaliteiten, om zo de klant beter te bedienen. Een voorbeeld hiervan is snelle bestel- en leveringsprocedures. Het is erg belangrijk om te een goed inzicht te hebben in de voorraad en logistiek van je webshop.

Propellor biedt daarnaast nog extra opties aan waardoor de budgetten, autorisaties, offerte mogelijkheden en de directe koppelingen met het boekhoudsysteem en ERP systeem altijd up to date zijn. Het is mogelijk om prijsafspraken en leveringsopties te koppelen aan je webshop, zodat overeengekomen afspraken altijd direct zichtbaar zijn voor je klanten. Zo weet je zeker dat alle klant specifieke informatie ook alleen zichtbaar is voor de desbetreffende klant.

De voordelen voor je zakelijke klanten

De zakelijke klant heeft een persoonlijke homepage, een individueel aanbod, klant specifieke prijzen en kortingen en suggestieve zoekresultaten. Het is mogelijk om door middel van OCI-roundtrip de inkoopsoftware van de klant te koppelen aan je webshop. Hierdoor worden autorisatie- en budgetprocedures vereenvoudigt en zijn offerte trajecten makkelijker.

Daarnaast zorgt Propellor ervoor dat je klanten een overzichtelijke factuur ontvangen, per klant kan je beslissen of de bedragen inclusief of exclusief BTW worden getoond en voor iedere klant kan je een specifieke product catalogus samenstellen. De prijslijsten kunnen geheel aangepast worden aan de eisen die de klant stelt, ook kunnen hierin staffelkortingen worden opgenomen.

Om de webshop voor jezelf overzichtelijk te houden kan je een onderscheid maken tussen vaste klanten en eenmalige afnemers. Het is mogelijk om koppelingen te maken met verschillende marktplaatsen en prijsvergelijkers zoals bol.com, Kieskeurig.nl, beslist.nl, Google Shopping, Daisycon, TradeTracker.com en Vergelijk.nl. Hiermee weet je zeker dat je webshop vindbaar, bereikbaar en zichtbaar is. Het is tevens mogelijk om dropshipment te gebruiken met de software. De systemen waarmee Propellor gekoppeld kan worden zijn Afas, Exact, Dyanamics 365, Autotask, Unit4, AccountView, SAP, TBlox, Twinfield, King en Navision. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je webshop niet alleen handig in gebruik is voor de zakelijke afnemers, maar tevens voor jezelf.

Laatste berichten

De voordelen van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement kan een geweldige manier zijn om geld te besparen op je mobiele telefoonabonnement. Door een provider te kiezen die de...

Even weg naar een vakantiepark aan zee Nederland?

Het zomerseizoen loopt op z'n einde, maar dat wil niet zeggen dat je er niet nog even lekker op uit kunt gaan. Ga, bijvoorbeeld,...

Sparen is goed voor bepaalde situaties

Iedereen wilt geld sparen. De ene persoon spaart graag voor een vakantie terwijl de andere persoon al bezig is om te sparen voor een...

Gerelateerde berichten