Verge en Pundi X: nieuwe manieren om cryptocurrency’s te gebruiken in het dagelijks leven 

Dankzij de blockchain technologie komen er steeds meer betalingsmogelijkheden bij. De cryptocurrency’s, die op deze technologie worden gemaakt, geven gebruikers verschillende mogelijkheden. Zo kun je verschillende cryptomunten gebruiken voor betalingen bijvoorbeeld in online en offline winkels. Verge en Pundi X zijn voorbeelden van cryptomunten die als betaaloptie gezien kunnen worden. Daarnaast kun je beide cryptocurrency’s ook gebruiken als investering wanneer je verwacht dat bijvoorbeeld de Pundi-X koers in de toekomst gaat stijgen. 

Wat is Verge (XVG)? 

Verge (XVG) is een cryptocurrency die gebruikmaakt van de blockchain technologie. Het is een open-source project dat zich richt op privacy en anonimiteit. De munt werd in 2014 gelanceerd onder de naam DogeCoinDark, maar veranderde later in Verge. Voor het imago van het crypto project is dit een goede zet geweest, aangezien Dogecoin in de afgelopen jaren tot een populaire memecoin is uitgegroeid. 

Verge maakt ook gebruik van de TOR (The Onion Router) en I2P (Invisible Internet Project) technologieën om transacties te verbergen en te beschermen tegen tracking. Dit maakt het een interessante optie voor degenen die op zoek zijn naar anonimiteit en privacy bij het gebruik van cryptocurrency. Naast het betalen met XVG kun je ook investeren in de cryptomunt. Zo kun je de Verge coin bij Bitvavo kopen. 

Wat is Pundi-x? 

Pundi X is een bedrijf dat zich richt op het bevorderen van de adoptie van cryptocurrency door consumenten. Het ontwikkelt en produceert point-of-sale (POS) terminals en mobiele applicaties waarmee gebruikers cryptocurrency kunnen kopen, verkopen en gebruiken voor dagelijkse aankopen. Pundi X's POS-terminals worden geleverd aan winkels, supermarkten, restaurants en andere kleine bedrijven. 

Pundi X is ontworpen om het gebruik van cryptocurrency eenvoudig te maken, zelfs voor mensen die geen technische ervaring hebben. Het crypto project maakt ook gebruik van blockchain-technologie om de veiligheid en transparantie van transacties te verhogen. Pundi X token is een ERC-20 token, gebruikt om transacties te verifiëren in het Pundi X-ecosysteem. Een ERC-20 token is gemaakt op de blockchain van Ethereum, het grootste smart contract platform van het moment. 

Wat zijn de voordelen van deze cryptomunten? 

Beide cryptomunten geven de gebruiker de mogelijkheid om op een decentrale manier betalingen te verrichten. Er is geen centrale partij, zoals bijvoorbeeld een bank, die het geld beheerd. Hierdoor heb je zelf meer controle over je eigen vermogen. Daarnaast is het gebruiksgemak een groot voordeel. Via een mobiele applicatie kun je eenvoudig en snel betalingen verrichten. Hiermee zijn deze cryptomunten een aantrekkelijk alternatief voor de verschillende bancaire opties.  

Laatste berichten

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Een aansprakelijkheidsverzekering zzp is een belangrijke verzekering

Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) ben je verantwoordelijk voor alles wat er binnen je bedrijf gebeurt. Dit houdt in dat je ook aansprakelijk bent...

Gerelateerde berichten