Refurbished Apple producten

IPhone's, Macbooks en iPad: iedereen heeft ervan gehoord, of heeft er één in huis. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, praktisch, en ze zien er ook nog eens mooi uit. Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn vaak niet de goedkoopste keuze. Een refurbished iPhone kopen is een goede en voordeligere keuze in je zoektocht naar een nieuw Apple product. Je kunt tot wel 50% besparen op een product dat nog in een uitstekende technologische staat verkeert, er als nieuw uitziet en volledig is gecheckt en voorzien van de laatste software update installatie. Lees vooral verder als je wilt weten hoe het refurbishen van telefoons in zijn werk gaat, en waarom het een goed alternatief is wanneer je denkt aan het aanschaffen van een nieuw Apple product.

Wat is refurbished

Refurbished is het Engelse woord voor reviseren, een computer term die wordt gebruikt bij producten die na reparaties opnieuw worden aangeboden en herbruikt. Een refurbished iPhone mag dan misschien geen geheel nieuwe telefoon zijn, maar hij zal wel precies zo aanvoelen. Wanneer een oude eigenaar de telefoon inlevert, wordt er gekeken of er nieuwe onderdelen nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe batterij of een nieuw telefoon scherm. Daarnaast worden de telefoons volledig schoongemaakt en worden alle gegevens van de vorige eigenaar professioneel gewist. De nieuwste update software wordt geïnstalleerd en met de garantie heeft de nieuwe eigenaar nergens meer enig omkijken naar. Met een refurbished iPhone heb je een Apple product van de hoogste kwaliteit, en bespaar je tot wel 50% op je aankoop. Uiteraard geldt hetzelfde voor alle andere Apple producten, zoals Macbooks en iPad.

Hoe gaat refurbishen in zijn werk

Als je nog meer wilt weten over hoe het refurbishen van mobiele telefoons in zijn werk gaat, dan kunnen we wat dieper ingaan op het productieproces. Een refurbished apparaat mag dan al eerder gebruikt zijn, maar het is de bedoeling dat het er na het refurbish process weer uitziet als nieuw. De experts die hieraan werken, zorgen hiervoor door in stappen de gehele iPhone te testen op kwaliteit. Allereerst testen ze de telefoons die binnenkomen en repareren ze onderdelen die niet langer naar behoren werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van een accu. Daarna kijken ze naar de buitenkant van de telefoon en zoeken ze naar krassen, beschadigingen of andere gebruikssporen in het exterieur. Dan herinstalleren ze de telefoon, dat betekent dat ze alle oude gegevens van de telefoon verwijderen en het toestel word opnieuw geïnstalleerd. En als laatste word de telefoon grondig gereinigd, het toestel word volledig gepoetst en ontvet. Ze verpakken de iPhone netjes in de originele verpakking, en nu kan de refurbished iPhone opnieuw worden gebruikt.

Beter voor de wereld

Refurbished apparaten zijn dan misschien reeds in gebruik geweest, dankzij de grondige opknapbeurten van de experts zijn ze weer geheel als nieuw. Doordat de producten zo uitgebreid zijn getest en gerepareerd, zijn ze zo goed mogelijk tot hun originele, oorspronkelijke staat teruggebracht. En nu zijn ze klaar voor een tweede leven als premium quality iPhone. Het proces dat een refurbished iPhone heeft ondergaan, kun je bovendien zien als recyclen. Door de telefoon terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat, en zo goed mogelijk alle eerdere gebruikssporen uit te wissen, kan de telefoon opnieuw worden doorverkocht. Vele onderdelen worden niet meer zomaar weggegooid, maar hergebruikt, wat zorgt voor het recycle-proces. Met een refurbished product ben je dus niet alleen goed bezig voor je eigen portemonnee, maar je bent ook goed bezig voor het milieu en de wereld. Met de aanschaf van een refurbished iPhone in plaats van een nieuw model, help je mee aan het hergebruik van oude apparaten en het verspreiden van duurzame producten.

De premium kwaliteit

Alle refurbished producten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Na alle reparaties en kwaliteitscontroles, zijn refurbished producten technisch gezien weer in perfecte staat. De iPhone's hebben minimale, bijna onzichtbare, gebruikerssporen en ze ogen als een volledig nieuw product. Dat is één van de redenen waarom Refurbished.nl als uitstekend wordt beoordeeld door onze klanten. Daarnaast profiteer je van nog meer voordelen, zoals gratis bezorging en snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis). En met de twee jaar lange garantie, ben je altijd verzekerd van langdurende premium kwaliteit.

Laatste berichten

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Een aansprakelijkheidsverzekering zzp is een belangrijke verzekering

Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) ben je verantwoordelijk voor alles wat er binnen je bedrijf gebeurt. Dit houdt in dat je ook aansprakelijk bent...

Gerelateerde berichten