Het vinden van de juiste inktcartridge en printer

De afgelopen vier jaar heb ik een hbo-opleiding gevolgd, en deze gelukkig met succes afgesloten. Laatst had ik het hier met mijn kleine neefje over. Hij is ongeveer 17 jaar en is binnenkort klaar met zijn middelbare school en wilt dan graag dezelfde opleiding gaan doen. Toen ik met hem aan het praten was vroeg hij aan mij welke drie tips hij aan mij kan geven aan iedereen die gaat beginnen met een hbo-opleiding. Gek genoeg kwam alleen het volgende direct in mijn hoofd op: koop een goed printer en investeer in een goede inktcartridge. Hij keek mij heel verbaasd aan, wat ik best begrijp. Maar toen ik begon toe te lichten waarom ik dit vind, en wat mijn reden hiervoor zijn werd het allemaal duidelijk voor hem.

 

Investeer in een goede printer en een goede Inktcartridge

De reden dat ik dit opbreng is vanwege mijn printer thuis. Mijn printer thuis is bezeten, zo voelt het tenminste soms. Als ik een euro zou krijgen voor elke keer dat hij mijn verslag inslikte, een inkt-fout had of mijn hand probeerde op te eten, dan kon ik nu mijn studieschuld afbetalen. De hoeveelheid stress die dit ding voor mij heeft opgeleverd is enorm. Daarom ook mijn punt om te investeren in een goede printer en een goede inktcartridge. Elke keer dat ik aantekeningen wilde uitprinten, of een verslag, of een opdracht, zorgde mijn printer ervoor dat dit niet gebeurde. Dat betekent dat je voor alles naar een printshop moet gaan of het moet uitprinten op school.

 

Om tot de crux te komen

Mijn punt van dit hele pleidooi is het volgende: zorg dat je goed instaat bent om thuis te werken. We leven nu namelijk in een tijd waarin het niet zeker is of jij morgen naar school kan om te printen, of naar de print-shop om te printen. Wellicht dat alles binnenkort naar digitaal versturen gaat, dat zou heel goed kunnen. Maar voor iemand met dyslexie zoals ik of mijn neefje is het niet te doen om altijd alles van een scherm af te lezen. Wij moeten het fysiek in de hand hebben. Ik weet dat printers en een flinke inktcartridge duur zijn, maar het is in ieder geval goedkoper dan altijd alles bij een printshop te moeten uitprinten. Toen ik daar namelijk mijn scriptie liet uitprinten moest ik gewoon 80 euro betalen, voor 100 pagina’s. En dat was nog met studentenkorting; geloof je het zelf?

Daarom raad ik hem en iedereen aan: investeer in een goede printer en in kwalitatieve goede inkt. Koop een sterk inktcartridge die je bij kan laten vullen zodat je hier nooit problemen mee zal hebben.

Laatste berichten

Een aansprakelijkheidsverzekering zzp is een belangrijke verzekering

Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) ben je verantwoordelijk voor alles wat er binnen je bedrijf gebeurt. Dit houdt in dat je ook aansprakelijk bent...

Online gamen met vrienden: de voordelen op een rij!

Gamen is tegenwoordig een van de meest populaire vrijetijdsbestedingen ter wereld. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van je...

Tips bij het kopen van een accu

  Het onderhouden van een auto is soms heel erg lastig, maar het is wel van belang. Achterstallig onderhoud kan namelijk voor veel problemen zorgen...

Gerelateerde berichten