Alles wat we weten over de nieuwste iPhone 13

Binnenkort komt de nieuwe iPhone 13 uit! Wat denk jij ervan? De iPhone 13 is de nieuwste telefoon die uitkomt. Het gerucht gaat dat het een snellere processor, een betere camera en een heleboel andere functies heeft. Ik ben erg enthousiast over deze telefoon omdat ik dol ben op de IPhone-serie en heb dan ook al naar een paar iphone 13 hoesjes gekeken.

De nieuwe features

De nieuwe iPhone 13 zal een betere:

– camera hebben, hij zal 30 megapixels zijn, wat veel meer is dan de camera van de huidige iPhone 12.

– De iPhone 13 zal ook een betere processor en batterijduur hebben.

– Hij zal ook een veel betere opslagruimte hebben!

– En een beter scherm hebben

De nieuwe iPhone 13 heeft zeker een paar hele mooie upgrades. De goedkoopste modellen komen met een opslagruimte van 128 GB, wat meer dan genoeg is voor de meeste mensen. Om een voorbeeld te geven: met 128 GB kan je ongeveer 35500 foto’s maken.

De nieuwe iphone krijgt natuurlijk ook weer een nieuwe chip. Dit wordt de A15-Bionic-soc, er gaan geruchten rond dat deze twee keer zo snel is als zijn voorganger, de A14 bionic chip. De iphone 13 heeft wel dezelfde scherm diagonalen als de iphone 12. De pro modellen hebben wel een upgrade gekregen, deze hebben nu een ltpo-oledscherm, deze zorgt voor een hogere verversingssnelheid. Hiervoor zijn ook al veel iphone 13 hoesjes op de markt gekomen. Verder is als laatst de batterij sterk verbeterd, deze is nu 2,5 uur langer dan zijn voorganger de Iphone 12.

Moet ik upgraden?

Eerlijk gezegd ligt dit helemaal aan jouw situatie. Als jij een fanatieke Apple fan bent, zou ik zeker de nieuwste model aanschaffen. Maar als jij meer let op de performance, zou ik je adviseren om niet te upgraden van de iphone 12. De verschillen zijn niet heel groot en je kan ze ook zeker missen.

Als je een ander model hebt, bijvoorbeeld de iphone 11. Dan zijn de verschillen toch wel groter en kan je overwegen om de nieuwste iphone 13 te kopen. Ik zou zelf wel upgraden, puur omdat de iphone 13 een sterkere chip heeft.

Voor alle modellen onder de Iphone 11 adviseer ik zeker om up te graden. Deze beginnen outdated te raken en zullen zeker trager aanvoelen de komende tijd. Kortom je zult zeker het verschil zeker merken.

Koop een hoesje!

Als je nu al enthousiast bent over de nieuwe Iphone. Is het ook al handig om naar de nieuwste iphone 13 hoesjes te kijken. Ik raad het sterk af om zonder hoesje op straat te lopen met je nieuwe telefoon. Iphones staan bekend om hun zeer gevoelige bouw en zijn daarom snel breekbaar. Daarom ben ik gelijk op zoek gegaan naar leuke iphone 13 hoesjes en heb ik gekozen voor de blauwe variant. Welke kleur iphone 13 hoesjes past het best bij jouw?

 

Laatste berichten

Ontdek hoe je speciale tekens op je toetsenbord vindt

Stel je voor: je bent een verslag aan het typen en hebt een speciaal teken nodig dat nergens op je toetsenbord te vinden is....

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Gerelateerde berichten