Op reis in je iPad

Veel mensen gaan dit jaar niet op vakantie door corona. Zelfs nu landen langzamerhand weer openen voor toerisme, zijn veel mensen nog angstig om op pad te gaan. Met name de reis, of de vlucht, wekt veel weerstand op. Of mensen hebben geen zin in de strikte veiligheidsnormen en belemmeringen die zo’n reis met zich meebrengt. ‘Het gedoe er om heen’, zoals vaak wordt gezegd.

Ook ik zag een vakantie deze zomer niet zo zitten. Die reis komt volgende zomer wel. Maar dat betekent dat ik deze zomer een zakcentje over houd. En na de vele overuren – ik werk in de zorg – vond ik dat ik wel een traktatie had verdient.

Corona traktatie

En zo zijn er meer mensen. Je leest over de gekste corona aankopen. Van jacuzzi’s, tot springkussens en cabrio’s. Zelf heb ik een bescheiden aankoop gedaan, maar wel een waardoor er een wereld voor mij open gaat: een iPad pro!

Met deze iPad heb ik eigenlijk altijd een computer op zak. Maar dan, veel compacter dan een laptop. Het liefst lees ik e-books op mijn iPad. Met de juiste helderheidsinstellingen en apps leest dat net als een boek. Alle boeken die ik maar kan wensen, maar dan zonder al dat gewicht. Ideaal!  

Passend hoesje

Ook vond ik het belangrijk een passende hoes er bij te bestellen. Ik laat nogal wel eens wat uit mijn handen vallen. Je hebt veel soorten hoezen. Hoezen die kunnen roteren, zodat je je iPad op tafel overeind kunt zetten. Hoezen met vakjes, waar je van alles en nog wat in op kunt bergen. Maar ook hoezen met toetsenborden.

Dit laatste was voor mij ideaal. Nu kon ik onderweg niet eenvoudig lezen, maar ook schrijven. Zoals deze blog, ook geschreven op de iPad. Online is er een groot aanbod aan hoezen en ik vond al snel een model dat bij mijn smaak paste. Wel had ik een klein foutje gemaakt. Ik had per ongeluk in plaats van een iPad pro 11 2020 hoesje een iPad pro 12.9 2020 hoesje besteld. Die paste natuurlijk niet goed! Gelukkig deed de webwinkel hier niet moeilijk over en kon ik het model eenvoudig omruilen.  

Voor een ieder die zich zelf deze zomer graag nog wil trakteren op iets anders dan een vakantie zou ik het willen aanbevelen. Ga niet fysiek op reis, maar dwaal af in een eindeloze hoeveelheid boeken en spellen. Allemaal binnen handbereik met een iPad!

Laatste berichten

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Een aansprakelijkheidsverzekering zzp is een belangrijke verzekering

Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) ben je verantwoordelijk voor alles wat er binnen je bedrijf gebeurt. Dit houdt in dat je ook aansprakelijk bent...

Gerelateerde berichten