ZZP’er in corona tijd

Vanochtend had ik een klein realisatie momentje. En dat was tijdens het acht uur journaal. Of om preciezer te zijn, tijdens het weer bericht dat volgde. De zomer komt er al weer aan. Het is al juni. De maanden lijken voorbij te vliegen in deze gekke tijden.

Onverwachte wending

Ik weet nog goed dat ik begin dit jaar een goed voornemen had gedaan. Als ZZP’er zou ik eindelijk full time gaan draaien. De vooruitzichten waren goed, ook de opdrachten liepen goed. Niet alleen particulier, waar je wat kleinere prijzen voor vraagt. Maar juist de grotere opdrachten voor kleine en wat grotere bedrijven kwamen binnen.

ZZP & COVID

Maar een ZZP’er in corona tijd heeft het niet makkelijk. Want juist dat laatste type opdrachten valt nu helemaal weg. ZZP’ers zijn namelijk de eerste personen waar bedrijven op bezuinigen. Gelukkig zijn in deze tijd veel particulieren die juist gaan verbouwen in en rondom hun huis omdat ze dit jaar hun vakantie over slaan. Vanuit deze doelgroep heb ik dan ook een gedeelte van mijn vervallen opdrachten kunnen opvangen. Echter heb ik niet al mijn uren kunnen opvangen waardoor ik redelijk veel tijd over had. In het begin van de corona periode baalde ik hiervan maar toen heb ik de knop op gezet en ben ik in mijn eigen huis aan de gang gegaan.

Dan maar aan de slag

Zoals menig Nederlander ben ook ik aan het klussen geslagen in huis. Mijn bouwmaterialen haal ik altijd online via Bouwmaat . Ideaal, vooral in het begin van de corona tijd, toen iedereen massaal aan het thuis klussen sloeg en de fysieke bouwmarkten besmettingshaarden voor corona leken te worden. Daarnaast worden de bouwmaterialen afgeleverd op de locatie, hierdoor hoef ik nooit in de ochtend voordat ik naar de klus ga langs de bouwmarkt. Ik heb mooi mijn badkamer en slaapkamer af kunnen maken in de afgelopen maanden. Daarnaast heb ik de afgelopen periode nieuw gereedschap van DeWalt aangeschaft. Door de drukte voor de corona periode had ik hier nooit tijd voor. Met dit nieuwe gereedschap ben ik weer helemaal klaar om elke klus aan te pakken.

Laatste berichten

Ontdek hoe je speciale tekens op je toetsenbord vindt

Stel je voor: je bent een verslag aan het typen en hebt een speciaal teken nodig dat nergens op je toetsenbord te vinden is....

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Gerelateerde berichten