Een nieuwe fiets om mijzelf te verwennen

Als echte Nederlander doe ik het liefst alles op de fiets. Mijn auto laat ik het liefst zo lang mogelijk staan, tenzij het langer dan een half uur fietsen is of wanneer het heel erg hard regent. Ik woon midden in de stad Amersfoort, dus ik kocht altijd een tweedehands fiets, met de kans dat de fiets dan minder snel gestolen zou worden. Helaas bleek ik mij daar toch in vergist te hebben. Ik wilde gister even boodschapjes doen, staat mijn fiets niet meer voor de deur. Lekker dan, balend maar de auto gepakt. Ik kwam er niet onderuit, ik moest voor toch weer een nieuwe fiets kopen.

 

 

Eerstehands of tweedehands

Bij thuiskomst van het boodschappen doen besloot ik op internet te kijken naar de mogelijkheden. Ik had wel een leuk spaarpotje waarvan ik makkelijk een nieuwe fiets voor kon kopen. Echter moet ik mijzelf dan wel gaan aanleren om de fiets altijd in de berging te zetten. Ik besloot eens langs de fietsenwinkel Amersfoort te gaan, even kijken wat zij voor fietsen in de aanbieding hebben. Een vriendelijke meneer van de fietsenwinkel Amersfoort gaf mij veel informatie en keuzes. Aangezien mijn knieën het ook zo ongeveer aan het begeven zijn en ik regelmatig toch wel last heb op de fiets, raadde de beste meneer mij een e-bike aan. Ik zie altijd de oma’s van de straat op die e-bikes fietsen. Ik ben zelf ook al 56 jaar maar ik voel mij nog 30. Ik besloot het even te laten bezinken en liep met een hoofd vol informatie terug naar huis.

 

 

Toch maar mijzelf een keertje verwennen

Onlangs ik mijzelf niet heel veel gun als het om dure producten gaat, besloot ik toch nog maar een keer terug te keren naar de fietsenwinkel Amersfoort. Ik wilde toch wat meer informatie over de e-bikes en vooral de vraag, welk merk wordt het beste aangeschreven. Ik had van tevoren zelf een bedrag in gedachte maar dat bleek niet eens nodig te zijn. De fietsen zijn veel goedkoper dan ik ten eerste instantie dacht. De beste meneer van de winkel gaf aan dat er veel negatieve verhalen de rondte in gaan over de accu’s van de e-bikes. Hij ontkrachte gelijk de negatieve verhalen want de accu’s gaan gewoon tien jaar mee. De beste meneer gaf aan dat je de accu gemakkelijk los kunt klikken en je binnen je fiets op kunt laten. Dat stond mij zeker aan, zonder accu zullen ze de fiets ook niet zo snel stelen. Ik was overgehaald, inmiddels is mijn e-bike in bestelling!

Laatste berichten

Ontdek hoe je speciale tekens op je toetsenbord vindt

Stel je voor: je bent een verslag aan het typen en hebt een speciaal teken nodig dat nergens op je toetsenbord te vinden is....

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Gerelateerde berichten