De voordelen van Philips Hue spots

Verlichting is niet langer een bolletje in de fitting draaien en de schakelaar omzetten. Tegenwoordig zijn er allerlei vernuftige oplossingen die zoveel meer bieden dan enkel licht geven. Natuurlijk is verlichting zelf uiteindelijk het belangrijkste, maar energie besparen, extra mogelijkheden, app-besturingen en meer zijn minstens zo belangrijk. Het kan ook wel de slimme lamp genoemd worden en een van de betere opties zijn de Philips Hue spots.

Philips Hue is niet zozeer alleen een slimme lamp, maar een slim verlichtingssysteem en dat komt door een aantal belangrijke punten, die je als gebruiker verschillende voordelen oplevert. Allereerst de energiebesparing: de Philips Hue spots zijn LED-lampen en daardoor zeer zuinig. Dit levert je op jaarbasis een flinke besparing op tegenover bijvoorbeeld halogeen lampen. Ook zijn de LED-lampen in diverse soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er voor elke toepassing een mooie oplossing is.

Slimme lampen combineren

Een ander belangrijk voordeel van de Philips Hue-lijn is dat ze met elkaar samen kunnen werken. Hierin vormt de Hue Bridge het centrale punt, wat hét systeem is dat de volledige verlichting als het ware aanstuurt. Het mooiste van dit alles is dat je tot 50 lampen op de Philips Hue Bridge kunt aansluiten, waarmee je in feite de gehele verlichting in je huis of pand vanuit een centraal punt beheert.

Gezien de Philips Hue spots in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn, is er voor elke plek in huis een geschikte slimme lamp te vinden. Door het handige systeem kun je alle lichten afzonderlijk controleren, wat voor een veel fijner gebruik zorgt. Ook houd je beter overzicht en je kunt lampen op afstand in- en uitschakelen, wat met de gratis bijgeleverde Hue app gaat. Daarmee heb je de volledige verlichting van je huis binnen handbereik voor een optimaal overzicht.

Bepaal zelf de sfeer

De volledige verlichting met een app beheren is logischerwijs erg praktisch, net zoals dat je met de Philips Hue spots automatisch kunt besparen vanwege het feit dat het LED-lampen zijn. Maar een aanvullend en minstens zo belangrijk voordeel is dat je op afstand de sfeer kunt bepalen en de verlichting als het ware kunt programmeren. Wil je een goede verlichting hebben in de avond, dan stel je dat zo in.

Wil je in de ochtend rustig wakker worden zonder met fel licht geconfronteerd te worden? Ook dat stel je zo per lamp in, waardoor je fijner opstaat. Of wat te denken van je kijkgenot bij de televisie? Sluit de Philips Hue spots aan in het circuit en stel de verlichting bij je tv als een ware surroundverlichting in, wat de nieuwe evolutie van het inmiddels welbekende ambilight systeem is.

Op al deze manieren kun je gebruikmaken van de verlichting. Het geeft je meer vrijheid, zorgt voor oplossingen op maat, de controle heb je binnen handbereik én je bespaart op de energiekosten. Een prachtige win-win situatie dankzij de nieuwe stap in verlichting.

Laatste berichten

Ontdek hoe je speciale tekens op je toetsenbord vindt

Stel je voor: je bent een verslag aan het typen en hebt een speciaal teken nodig dat nergens op je toetsenbord te vinden is....

Waarom groene energie in de industrie een must is

De industrie speelt een cruciale rol in onze moderne samenleving, maar helaas heeft deze sector ook een aanzienlijke impact op het milieu. De uitstoot...

Verhoog je websiteverkeer met hulc’s linkbuilding platform

Wil je je websiteverkeer verhogen? Dan ben je aan het juiste adres! Met Hulc's linkbuilding platform, heb je de mogelijkheid om je online zichtbaarheid...

Gerelateerde berichten