Transcend

Opslaan, meenemen en weer gebruiken, ideaal!

Posted on

Wanneer je op verschillende locaties werkt, zul je het probleem kennen: je moet je spullen overal mee naartoe slepen. Terwijl er op de tijdelijke werkplek negen van de tien keren ook een prima laptop of pc beschikbaar is. Dit kun je gemakkelijk oplossen door een opslagdevice van Transcend aan te schaffen. Je kunt dan overal werken, zonder dat je je hele hebben en houden mee moet slepen. Dat is beter voor je spullen en ook beter voor je rug. Ook qua verzekering ben je dan beter af. Want doordat je spullen gewoon op hun plek blijven, is de kans kleiner dat er iets mee gebeurt.
Transcend

Als ZZP-er moet je zuinig zijn op je spullen

En dus wil je ze zo min mogelijk verplaatsen. Zeker je laptop, je oplader, je extra beeldscherm, je extra toetsenbord en je losse muis. Die zijn allemaal nodig om je werk goed te doen, je kunt er dus echt niet zonder. Als er iets mee gebeurt, kan het zomaar zijn dat jij, als ZZP-er, zonder werk en dus zonder inkomsten komt te zitten. En daar ben je niet voor voor jezelf begonnen. Door een goede flasdrive of cardreader aan te schaffen, bouw je wat veiligheid in voor jezelf. Je kunt je stukken dan opslaan op de ene locatie en weer openen en bewerken op de volgende locatie.

Veel bedrijven willen niet dat je je eigen laptop meeneemt

Dat heeft natuurlijk te maken met de beveiliging van het bedrijf. Jij zou ook niet willen dat een ingehuurde kracht zomaar overal bij kan. Door de ingehuurde mensen een werkplek te geven waar al een pc staat, kunnen ze precies in die bestanden die nodig zijn voor hun werk. Je kunt ze voorzien van een goede flashdrive zodat ze de bestanden thuis ook kunnen bewerken. Je voorkomt op deze manier dat bedrijfsgeheimen op straat komen te liggen.

Zo’n device is ook handig voor andere zaken

Je kunt er ook je foto’s of je filmpjes op opslaan. Dit is natuurlijk om te voorkomen dat je ze kwijt bent als je harde schijf een keer crasht. Door ze extern te bewaren, zorg je voor een extra veiligheid. De eerste stapjes en hapjes van je kinderen zijn dan veilig en kunnen gewoon geshowd worden op hun 18e verjaardag. Of tijdens het ABC op het trouwfeest. Zorg er dan wel voor dat je er regelmatig voor gaat zitten om de nieuwste foto’s en filmpjes op te slaan. Dan ben je nooit iets kwijt.

Geef een reactie