Car sharing Amsterdam is een fijne oplossing

Wanneer je in Amsterdam woont, dan is de kans vrij groot dat je geen eigen auto voor de deur hebt staan. De parkeerkosten zijn immers niet te overzien en een parkeerplek vinden  is in veel gevallen écht een drama. Car sharing Amsterdam kan dé oplossing zijn voor jouw vervoersprobleem. Heb je een afspraak buiten de stad en wil je niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Heb je een afspraak in de stad en moet je veel spullen meenemen? Of is het gewoon tijd om je voorraadkast weer eens echt goed te vullen? Dan kun je een auto delen. Met car sharing Amsterdam heb je altijd een auto in de buurt.

Car sharing Amsterdam kan echt uitkomst bieden

Zoals gezegd is het bezit van een auto in Amsterdam nu niet echt aan te raden. Zeker wanneer je de auto niet veel gebruikt, lopen de kosten flink op. Want ook als je niet rijdt, zul je je verzekeringen en wegenbelasting moeten betalen. Dat probleem heb je met car sharing Amsterdam niet. Heb je de auto een kwartiertje nodig? Dan betaal je voor dat kwartier. Heb je de auto een langere periode nodig? Dan betaal je alleen voor die periode. Je krijgt, heel handig, maar één factuur per maand. En: er staat altijd een auto van car sharing Amsterdam bij jou in de buurt.

Steeds meer mensen stappen over op een deelauto

We hebben allemaal gemerkt dat we sinds een jaar, het begin van de coronapandemie, veel minder onderweg zijn. Ook hebben we gemerkt dat thuiswerken in veel gevallen net zo goed, of misschien wel beter, gaat als werken op kantoor. Het gevolg hiervan is dat veel auto's al zo'n beetje een jaar werkloos in de parkeervakken staan. Heb je gemerkt dat je bijna geen auto meer nodig hebt? Dan kan het slim zijn om je eigen auto de deur uit te doen en over te stappen naar car sharing Amsterdam.

Ook zakelijk een auto delen raakt steeds meer in trek

Voorheen had iedere medewerker van een bedrijf een eigen auto tot zijn of haar beschikking. Dat is nu, dankzij thuiswerken, werken op afstand en vergaderen via de diverse online mogelijkheden, niet meer strikt noodzakelijk. Het kan voor een bedrijf heel interessant zijn om te kiezen voor zakelijk autodelen. Hier heb je alle voordelen van een wagenpark, maar niet de zorgen van de financiën, de verzekeringen en het onderhoud. Online kun je hier ook informatie over vinden.

Meer van deze autheur

Gerelateerde berichten

Laatste berichten

Bereid je eerst volgende klus goed voor!

Heb je aankomende tijd verschillende klussen? Dan is het slim om je hier goed op voor te bereiden. Je kan je op allerlei verschillende...

Car sharing Amsterdam is een fijne oplossing

Wanneer je in Amsterdam woont, dan is de kans vrij groot dat je geen eigen auto voor de deur hebt staan. De parkeerkosten zijn...

Is jouw tuin al klaar voor de zomer?

Voor je het weet is het weer zomer, dat betekent ook dat je weer veel de tuin in kan. Dan wil je natuurlijk wel...